Snart kan du testa Plants vs Zombies: Garden Warfare 2

Under gårdagen släppte Electronic Arts en ny trailer för deras familjevänliga skjutare Plants vs Zombies: Garden Warfare 2, och den offentliggjorde att en betatest är runt hörnet. Detta liberala användande av begreppet ”beta” syftar förstås på en demoversion som ger dig möjlighet att testa onlineläget och ger utvecklarna möjlighet att stresstesta servrarna.

Betan är öppen för alla med en PlayStation 4 och det enda du behöver göra är att ladda hem klienten den 14 januari för att kunna delta.

Testperioden gäller mellan den 14 och 18 januari, vilket innebär att du kan stryka alla dina helgplaner nästa helg och se till att maximera din speltid för att kunna avverka så många zombier och/eller växter som möjligt. Detta är ju en välkommen aptitretare för spelet som släpps om lite drygt en månad.

Demoversionen kommer enbart att gälla onlineläget, men enligt information som dök upp för ett tag sedan kommer slutgiltiga spelet även att innehålla en del kampanjuppdrag, vilket är en nyhet jämfört med föregångaren. Hur pass djupgående denna kampanj blir återstår dock att se, men det är välkommet oavsett efter förra årets trend att skippa kampanjer helt och hållet i denna typ av spel.

Kommer du att spela Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 nästa helg?

Ett svar
  1. Martin Svennberg Martin Svennberg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.