Sherlock Holmes återvänder nästa år

En av förra årets mest positiva överraskningar för min egen del var Sherlock Holmes: Crimes & Punishments (8/10). Tidigare delar i serien har bitvis varit bra äventyrsspel, men har ofta fallit på dålig implementering, och därför var det väldigt trevligt att se att utvecklarna Frogwares fick nästan allt att klaffa i förra årets spel.

Detta gör det än mer glädjande att vi kommer att kunna ta del av nya äventyr med den engelske mästerdetektiven redan till våren i Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter.

I likhet med Crimes & Punishments kommer The Devil’s Daughter också vara uppbyggt på fem stycken fall som förbryllar Scotland Yard. Detta upplägg var väldigt lyckat eftersom det gav spelet möjlighet att berätta kortare och mer koncisa berättelser istället för att behöva tvinga fram några extra timmar ur en historia som mår bättre av att avslutas istället.

sherlock-holmes-the-devils-daughter-announced-for-spring-2016-14453659103[1]

Detaljerna är hittills ganska få, men jag hoppas innerligt att fallen går att lösa på flera olika vis precis som i förra spelet. Det faktum att jag kan avsluta en berättelse men ändå inte ha löst fallet är spännande, och gjorde att Crimes & Punishments var väldigt givande att spela flera gånger för att se de olika grenarna i berättelsen.

Ett svar
  1. Kristoffer Nyrén Kristoffer Nyrén

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.