Roy Burns ny mördare i Friday the 13th: The Game

Det finns sju versioner av Jason Voorhees i Friday the 13th: The Game (8/10) och alla har olika styrkor respektive svagheter, vilket innebär att man behöver lägga upp diverse strategier för varje maskerad galning.

Nu har spelutgivarna Gun Media bekräftat att en ny mördare iklädd hockeymask är på väg, nämligen Roy Burns från Fredagen den 13:e del 5.

Denna imitatör springer omkring iklädd en blårandig mask och med en stor häcksax i högsta hugg, något som får mig att tänka på den brutala skräckfilmen The Burning. Eftersom Roy är en vanlig människa är det oundvikligt att han har betydligt svagare försvar än herr Voorhees, men hans smygförmåga och vapenarsenal ger honom ändå en god chans att jaga rädda lägerledare.

Det står ”Jason del 5”, men detta är Roy Burns.

Karaktären kommer att släppas redan denna vecka tillsammans med den nya kartan Pinehurst; rehabiliteringscentret från samma film där Tommy Jarvis hamnat i efter traumat som barn. Det har också bekräftats att det kommer bli förändringar till Jasons fördel, till exempel att han blir snabbare och får ett bättre grepp.

Roy Burns är ett välkommet tillskott i spelet och jag ser fram emot att testa den nya banan, men jag är ännu gladare att utvecklarna har sett över de senaste månadernas problem där Jason har fått agera slagpåse på grund av den trasiga träffradien.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.