Rez Infinite kommer till PlayStation VR

En av de trevligaste nyheterna för PlayStation VR under gårdagens keynote var definitivt att vi kommer att få se en ny version av Tetsuya Mizuguchis intensiva skjutare Rez. Originalspelet till PlayStation 2 blev snabbt en favorit hos många på grund av den härliga ljud- och ljusupplevelsen som spelet bjöd på, och jag kan bara föreställa mig hur detta kommer att kännas i en VR-miljö.

Rez Infinite är namnet på det nya spelet som kommer att lanseras för Sonys VR-headset och när Mizuguchi demonstrerade spelet på scenen under gårdagen hade han dessutom på sig en fullkroppsdräkt med massor av vibrationsenheter monterade i sig. Han kommenterade senare under en panel att han tror att den formen av feedback kommer att vara en stor faktor i framtidens VR-upplevelser också.

Jag misstänker att detta kommer att bli en otroligt spännande upplevelse i VR, men jag tror dessutom att det kommer att bli något jag endast kommer att klara av i kortare doser. Den pumpande musiken och den intensiva färgupplevelsen kommer säkert att vara imponerande, men lite påfrestande för alla sinnen. Jag ser oavsett fram emot att testa det!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.