Ratchet & Clank får en ny berättelsetrailer

April är en månad som många ser fram emot av olika skäl. Det kommer nog inte som någon överraskning att Dark Souls III ligger högst på min önskelista, men faktum är att Ratchet & Clank också är på min radar. Denna nytolkning av första spelet har gång på gång slagit mig med häpnad på den grafiska fronten, och kan nog vara det mest imponerande som rullar på en PlayStation 4 i den aspekten. Att Insomniac Games är skickliga på att göra intressanta actionspel som sprudlar av kreativitet är ju inte heller något negativt.

Den nya trailern berättas ur Captain Qwarks perspektiv och hans verklighetsförankring är sällan vad den borde vara. Vi får se snuttar av vad vi kan förvänta oss både ur ett berättelseperspektiv och rent spelmässigt, och jag njuter verkligen av att se alla härligt färggranna miljöer och fiender.

Den 20 april är den planerade lanseringen av Ratchet & Clank och strax därefter släpps ju dessutom filmen, som enligt utvecklarna kommer att ha en del kompletterande innehåll i berättelsen. Fansen får med andra ord se till att boka in ett biobesök också!

Ett svar
  1. Jesper Pettersson Jesper Pettersson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.