PS3-versionen av Destiny går att uppgradera kostnadsfritt

Som du säkert vet lanseras Bungies jättesatsning Destiny idag, och jag är säkert inte ensam om att vara väldigt intresserad av att se om spelet håller för all förväntan som har piskats upp. Spelet släpps både till PlayStation 3 och PlayStation 4 och om du ännu inte har tagit steget och köpt en PS4 har Bungie ett erbjudande som kan tilltala dig.

Om du köper den digitala versionen av Destiny till PlayStation 3 innan den 15 januari 2015 är du berättigad till PlayStation 4-versionen utan extra kostnad. Detta gäller både själva grundspelet och säsongspasset som ger tillgång till de expansioner som Bungie har planerat, varav den första släpps redan i december.

Uppgraderingen förbrukar heller inte den licens du har köpt för PS3-versionen och du kan därför alltid återvända till den förra generationen om du önskar. Detta är ju i synnerhet en bra sak ifall du har en grupp vänner du spelar med, som inte har uppgraderat till PlayStation 4. Alla framsteg du gör i respektive version av spelet följer dessutom med från plattform till plattform. Den enda haken är att du inte kan hoppa mellan Xbox och PlayStation, utan enbart inom samma konsolfamilj.

Kommer du att utnyttja detta erbjudande?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.