Nytt South Park-spel under utveckling

Ubisoft rivstartade sin presskonferens på E3 genom att offentliggöra South Park: Fractured But Whole, som sannolikt står för en av de bättre ordvitsarna detta år. Detta kommer som en ganska stor överraskning med tanke på hur trötta South Park-skaparna Matt Stone och Trey Parker var på spelutveckling efter deras problemföljda projekt South Park: The Stick of Truth (8/10).

Nytt för detta spel är att själva temat går från fantasy till superhjältar, och vi får därför bland annat umgås med Eric Cartmans alter ego The Coon och Butters som Professor Chaos. Utvecklingen sköts av Ubisoft San Francisco till skillnad från förra spelet som hanterades av Obsidian, och förhoppningsvis slipper alla involverade samma problematiska utvecklingsperiod som Stick of Truth gick igenom. Det var ju nära att det inte fick se dagens ljus när THQ gick i konkurs, men spelet plockades sedan upp av Ubisoft.

Något släppdatum har inte tillkännagivits än, men det handlar sannolikt om 2016. Vi får dessutom se om denna uppföljare lyckas klara sig från censur i Europa, eller om berättelsen kommer att inkludera analsonder denna gång också.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.