Ny trailer sammanfattar Far Cry Primal

Med bara ett fåtal dagar kvar till lanseringen av Far Cry Primal har Ubisofts marknadsföringsmaskineri dragit igång på allvar. Denna nya del i Far Cry-serien ser onekligen ut att försöka skapa nya element i den populära serien, som hamnat lite i bekvämlighetsfällan med tanke på hur många likheter det finns mellan Far Cry 3 och Far Cry 4 (9/10).

Även om jag gillar Far Cry 4 väldigt mycket tror jag inte att ännu ett spel hade kunnat stöpas i samma form och ändå kännas fräscht. Sedan återstår det dock att se om stenåldern är rätt väg att gå, men det är tydligt att utvecklarna vill blåsa nytt liv i serien.

Om du har missat tidigare trailers för spelet eller den information som tillhandahållits, har nu Ubisoft släppt ett nytt videoklipp som på ett effektivt vis sammanfattar både upplägg, handling och karaktärer. Även om jag är något skeptisk till stridssystemet och de sätt som protagonisten Takkar navigerar spelvärlden är det samtidigt svårt att klaga på ett spel som låter dig rida på en björn.

Den 23 februari är det dags att vässa spjuten och spänna pilbågen för att se om överlevnad under stenåldern är rätt formel för spelserien.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.