Ny trailer för Far Cry Primal

Med ungefär en månad kvar till lansering har Ubisoft lyft ytterligare på skynket för det kommande Far Cry Primal och går med en ny trailer in på detaljer om berättelsen i spelet. Mycket kommer att handla om kampen för överlevnad i en ogästvänlig miljö, men den större faktorn i denna historia kommer att vara rivaliteten mellan stammar.

Det som kan härledas ur trailern är att protagonistens huvuduppdrag är att ha ihjäl en annan stamledare för att säkra din egna grupps överlevnad. Det var inte mer komplicerat än så förr i tiden.

Det faktum att spelet utspelar sig under stenåldern blir det ett något annorlunda spel jämfört med de andra i serien, och jag är inte säker på om det kommer att innebära en förbättring av konceptet. Borta är alla roliga möjligheter för att skapa stora explosioner och jag har svårt att tänka mig att det kommer att finnas någon motsvarighet till den härliga vingdräkten från Far Cry 4 (9/10).

Nyligen visade Ubisoft även upp en spelsekvens via en Twitch-ström, och inte heller där blev jag övertygad av de något klumpiga närstriderna. Det är förstås svårt att bedöma hur allting känns utan att ha haft händerna på produkten själv, men jag är något skeptisk inför lanseringen.

Om du är riktigt sugen på spelet och inte har införskaffat en PS4 än har Sony och Ubisoft beslutat sig för att lösa ditt problem genom att paketera ihop båda produkterna. Datumet som gäller för både paketeringen och fristående spel är den 23 februari.

2 kommentarer
  1. macke86
    • Johan Lindros Johan Lindros

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.