Ny trailer för Dying Light-expansionen

Dying Light är ett spel som lyckades flyga under många spelares radar under förra året och överraskade mig väldigt positivt. Utvecklarna Techland lyckades spinna vidare på Dead Island-konceptet och kombinerade zombier i en öppen spelvärld, parkour och en betydelsefull dygnsrytm på ett väldigt effektivt vis. Det lyckades kanske inte överträffa Mirror’s Edge när det kommer till tillfredsställande hoppande mellan hustak i förstapersonssperspektiv, men kompenserar detta med nöjet av att få hoppsparka ner zombier från taken.

I början av februari är det dags för en omfattande expansion av spelet som heter The Following, som inte bara har en ny berättelse, utan även lämnar stadsmiljön och beger sig ut i en mer öppen landsbygd.

Utvecklarna har inför lanseringen snickrat ihop en trailer som fokuserar på berättelsen, och även om specifika detaljer uteblir lyckas klippet åtminstone driva upp mitt intresse för att återvända till Dying Light igen. I samband med expansionen kommer även en omfattande patch släppas till spelet som kommer att erbjuda uppgraderingar i den artificiella intelligensen och grafiska optimeringar i spelet. Eftersom expansionen tar vid strax efter händelserna i huvudspelet ska jag definitivt se till att prioritera att spela färdigt kampanjen innan den 9 februari.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.