Ny trailer för Assassin’s Creed: Syndicate fokuserar på Evie

Hösten närmar sig med stormsteg och det betyder att det snart är dags för en av Ubisofts årliga traditioner, nämligen Assassin’s Creed. Årets upplaga med undertiteln Syndicate kommer, som många säkert känner till, att utspela sig i London under den industriella revolutionen med syskonen Jacob och Evie Frye i huvudrollerna. Tidigare spelklipp som har släppts har fokuserat mycket på Jacob, men nu är det Evies tur att stå i centrum.

I demonstrationen får vi se början av ett uppdrag där en rad olika sätt att nå slutmålet presenteras. Detta fanns även med på vissa ställen i förra årets Assassin’s Creed: Unity (7/10) men ser något mer utvecklat ut här, med större skillnader mellan de olika vägarna du kan ta. Evie har dessutom en märklig förmåga att bli osynlig när hon står stilla, något som jag verkligen längtar efter att få förklarat hur det går att uppnå på 1800-talet.

Trots de problem som förra årets spel drogs med gillade jag det överlag, men jag hoppas att Ubisoft har förstått att mer inte alltid är bättre. Jag vill gärna se en mer strömlinjeformad och fokuserad upplevelse som inte envisas med att slänga sidouppdrag på spelaren på löpande band. Få spel ger mig samma möjlighet att utforska en historisk plats med samma detaljrikedom, men det har blivit successivt svårare att göra detta i lugn och ro med alla hundra olika samlingsbara föremål och aktiviteter som du påminns om konstant. Huruvida detta blir åtgärdat får vi svar på den 23 oktober.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.