Ny trailer detaljerar berättelsen i Assassin’s Creed Syndicate

Med knappt en månad kvar till lanseringen av årets lönnmördarspel från Ubisoft har det släppts en ny trailer som går in på vad spelet egentligen handlar om. Som bekant utspelar sig Assassin’s Creed Syndicate i London under den industriella revolutionen, och det har tidigare klargjorts att huvudpersonerna Evie och Jacob Frye kämpar mot orättvisorna och klasskillnaderna i samhället. Nu har vi även fått ett ansikte som personifierar ondskan som tempelriddarna sprider, och hans namn är Crawford Starrick.

I trailern får vi en övergripande insyn i hur Starrick styr London med järnhand med hjälp av hans sju underhuggare, och han verkar ha kontakter inom det mesta som får staden att gå runt. Detta kan förstås inte syskonen Frye acceptera och det är att förmoda att dessa sju personer kommer att straffas för sina samarbeten på varierande brutala vis innan Starrick kommer att kunna konfronteras.

Efter förra årets Assassin’s Creed Unity (7/10), som jag visserligen delvis gillade, hoppas jag på ett spel som återgår till det som gjorde serien så bra från början, det vill säga utforskning och berättelse. Unity lider väldigt mycket av överbelastning av spelarens uppmärksamhet, eftersom du får ett huvuduppdrag och hundra sidoaktiviteter som du konstant blir påmind om. Det skapar en stress när du hela tiden får information om vad jag inte gör, och förhoppningsvis har Ubisoft lärt sig av detta snedsteg. Bara i år har många andra spel med öppna spelvärldar gjort detta väldigt mycket bättre, och det är mer eller mindre ett måste att Assassin’s Creed Syndicate kan anpassa sig efter detta.

Ser du fram emot Assassin’s Creed Syndicate?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.