Ny Diablo III-expansion släpps nästa vecka

Min resa mot platinatrofén i det suveräna Diablo III: Ultimate Evil Edition (9/10) har pågått ett bra tag nu, och jag är i ärlighetens namn ganska nära mitt mål nu. Jag har dock kommit bort från spelet en längre tid nu, då det har släppts tonvis av nya spel som har slagits om min uppmärksamhet.

Nästa vecka blir det dock dags att återvända till detta mästerverk, då det vankas både nytt innehåll och flera nya funktioner.

Den största nyheten är förstås att vi får återbekanta oss med en av de mest underhållande klasserna från Diablo II, nämligen Necromancern. Det är med andra ord läge att samla ihop en hel drös skelett för att skapa en odöd armé, för att sedan ge dig på de horder av demoner och annat otyg som står i din väg.

I samband med expansionen släpps även en omfattande patch som lägger till både nya områden och ett nytt utmaningsläge, där du får ta dig an en nivå som är smockfull av fiender, och när du är klar med den jämförs dina resultat med andra spelare. Denna nivå roteras sedan ut varje vecka och nollställer då även topplistorna för att påbörja kampen om förstaplatsen på nytt. Den 27 juni är det spikade lanseringsdatumet för alla dessa godsaker.

Jag behöver sällan speciellt mycket övertalning att återvända till detta underbara actionrollspel, och denna expansion är mer än tillräckligt för att väcka liv i suget igen. Jag kanske till och med snart blir klar med min platinajakt?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.