Ni No Kuni II kommer till PlayStation 4

Vi har väntat så länge på att få reda på vad Level 5 håller på att knåpa ihop till PlayStation-plattformen. De har lovat att något är på gång och att vi ska få reda på det i sinom tid. Ikväll blev det äntligen officiellt att ett av världens bästa rollspel (enligt mig) äntligen får en uppföljare. Ni No Kuni II: Revenant Kingdom kommer till PlayStation 4!

Videon som visades under PlayStation Experience ikväll, var endast en mängd ihopklippta scener från videosekvenserna i det nya spelet och självklart såg det helt magiskt ut. Ni som har spelat Ni No Kuni: Wrath of the White Witch vet dock redan att själva magin ligger i spelmekaniken, utforskandet och stridssystemet.

I videon som visades, får vi stifta bekantskap med Evan som är en väldigt ung kung och Roland som verkar vara från en annan värld eller dimension. Eftersom det är ett japanskt rollspel, är besökaren såklart vilsen och vet inte var han är och ännu mindre vilken tidsera han hamnat i.

Personligen blev jag så upphetsad över denna nyhet att jag högtidligt lovade mig själv att städa upp det sista i Ni No Kuni: Wrath of the White Witch för att äntligen stoltsera med en platinumtrofé i spelet. Det enda som inte var fantastiskt med detta avslöjande var att jag inte fick reda på när spelet släpps…

Längtar du också efter uppföljaren till Ni No Kuni: Wrath of the White Witch?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.