Naughty Dog visar upp resten av Uncharted 4-demon

Ingen kunde väl undgå den spännande och imponerande demonstrationen av Uncharted 4: A Thief’s End i slutet av Sonys presskonferens på E3-mässan. Detta följdes upp av en längre demo som visades bakom stängda dörrar för media som var på plats under mässveckan, och denna fortsättning på scenpresentationen är nu äntligen publik.

Under gårdagskvällen strömmade Naughty Dog ut den fulla E3-demon via deras Twitch-kanal, men om du missade den finns den nu tillgänglig på YouTube också. Det vi får se i detta klipp är fortsättningen på den hissnande jakten som vi fick se under presskonferensen, och om du tyckte att den bjöd på högoktanig action är det nog bäst att du håller i dig när du ser fortsättningen.

Imponerande skriptade sekvenser är något Uncharted-serien har gjort sig känd för, och Naughty Dog har definitivit inte legat på latsidan på denna front nu heller. Sedan vi fick se spelet för första gången har jag längtat efter att få spela det, men längtan har aldrig varit större än nu. Det får gärna bli 2016 illa kvickt nu!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.