Nästa kapitel i King’s Quest har fått ett släppdatum

Äventyrsgenren har verkligen fått nytt liv tack vare den episodiska försäljningsmodellen som Telltale Games populariserade, men den stora risken med denna modell är om det tar för lång tid mellan avsnitten. King’s Quest är ett exempel på hur detta inte bör skötas, med tanke på den fem månader långa vänteperioden mellan första och andra kapitlet.

Väntan på tredje avsnittet kommer inte att bli lika lång, men är ändå lite längre än vad som är både önskvärt och optimalt.

Den 26 april är det förväntade datumet då vi kommer att få ta del av kapitel tre, som har fått namnet Once Upon a Climb. I berättelsen kommer vi bland annat att få återförenas med en karaktär från spelseriens början på 80-talet, nämligen drottning Valanice.

Enligt vår äventyrsexpert Toby startade denna nya King’s Quest-berättelse väldigt starkt med A Knight to Remember (8/10)men snubblade sedan en aning i andra kapitlet Rubble Without a Cause (5/10)Förhoppningsvis kommer tredje kapitlet att få tåget tillbaka på spåret igen, vilket är något vi kommer att undersöka om lite drygt en månad.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.