Nu kan du spela Minecraft på PlayStation 4

Uppdatering: Nu finns Minecraft att köpa till PS4. Det kostar 169 kronor, eller 36 kronor om du redan äger PS3-versionen!

Ursprunglig artikel: Minecraft-fantaster (som jag) har säkert följt 4J Studios nyhetsflöde på Twitter där det har retats om när spelet skickats in till Sony för test och sedan det tråkiga nederlaget att spelet misslyckades klara testerna. Det är nog första gången som vi spelare får följa processen via sociala media och på så sätt har det ju varit spännande. När det kommer till nederlagen så har mitt hopp tänts, släckts och igår tänts igen.

Greg Miller på IGN upptäckte att Minecraft för PlayStation 4 dök upp på PlayStation Store i USA men att länkarna inte fungerade. Sedan rapporterades det från PlayStation i Frankrike att det minsann skulle släppas idag på den europeiska versionen av PlayStation Store – hoppet tändes ytterligare ända fram tills uppdateringen slog igenom och inte visade Minecraft över huvud taget.

Nu har ett glädjande besked dykt upp på Twitter igen, denna gång från Daniel Kaplan – en anställd på Mojang. Han verkar vilja berätta för oss hoppfulla att under faktiskt kan ske, även i PlayStation-riket:

The team!

Kan det vara sant? Uppfylls våra fyrkantiga drömmar redan ikväll?

I ett senare meddelande bekräftar Daniel också att spelet kommer både i Europa och USA. Jag kommer i alla fall lägga mina japanska rollspel åt sidan om så är fallet!

Kommer din kväll bestå av att hacka sten och akta dig för zombier?

2 kommentarer
  1. Martin Svennberg Martin Svennberg
  2. Martin Svennberg Martin Svennberg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.