Megadimension Neptunia VII kommer snart!

När serien Hyperdimension Neptunia tar steget över till den nuvarande generationen, är den inte ”hyper” längre, nu blir den istället ”mega”. Idea Factory berättar i ett pressmeddelande att Megadimension Neptunia VII kommer väldigt snart, exklusivt till PlayStation 4.

Återigen är CPU-gudinnornas auktoritet hotad; samhället börjar kännas oroligt och deras ledarskap ifrågasätts. Mitt i all oro och kaos, dras Neptune och Nepgear iväg till en ny värld; Zero Dimension som är på väg att gå under. 

I denna nya värld träffar de Uzume Tennouboshi, den enda CPU som finns kvar i dimensionen. Tillsammans måste de kämpa för att förgöra den onda entiteten ”Dark CPU”. Det låter som att allting är sig likt i spelserien, eller hur?

Nyheterna som presenteras i det senaste spelet består bland annat av ett djupare stridssystem där det går att länka ihop gudinnornas attacker på ett nytt sätt. Det går även att hacka sönder fiender i mindre delar och på så sätt göra dem svagare eller eliminera deras specialattacker.

Grafiken har uppgraderats rejält och visst ser monstret stort ut?

Grafiken har uppgraderats rejält och visst ser monstret stort ut?

Ännu större bossar introduceras också jämte ytterligare ett transformationsläge för våra hjältar, och som inte det vore nog finns tre dimensioner där unika berättelser utspelar sig. Grafiken är rejält uppgraderad och ser rent fantastisk ut om man jämför med de äldre versionerna för PlayStation 3 eller PlayStation Vita.

Personligen kan jag knappt vänta på att ”snart” ska bli ”nu”. Det ska bli mycket intressant att äntligen få ett nytt spel i Hyperdimension-serien som är nyutvecklat och anpassat för dagens konsoler.

Är du redo att träda in i den nya Megadimensionen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.