Marvelous släpper Senran Kagura Bon Appetit!

Matlagning, närstrider och tjejer med kattöron – för den inbitne Japan-fantasten låter ett spel med de ingredienserna nästan för bra för att vara sant! Utvecklaren Meteorise släppte i mars i år en version av den i Japan framgångsrika spelserien Senran Kagura som tog ett rejält kliv åt sidan från den tvådimensionella stridsupplevelsen som spelarna förväntat sig.

Istället för att låta de välsvarvade ninjutsu-eleverna hacka sönder monster, ska de i Bon Appetit hacka lök, kött och andra råvaror för att laga utsökt mat till mästaren Hanzo. För att ytterligare tilltala spelare som fastnat för japanska rytmspel så ska matlagningen ske i takt till musik och nu helt plötsligt låter det som en blandning Cooking Mama och Hatsune Miku. Helt plötsligt är i alla fall jag helt och hållet såld på idén – är inte du?

Spelet släpps i digital form den 12 november och om du redan har köpt kläder eller karaktärer i Senran Kagura Shinovi Versus till PlayStation Vita så går det att använda dem i Bon Appetit. Utgivaren Marvelous har bekräftat tio sånger som finns i spelet och att många fler finns tillgängliga via tilläggspaketet Gessen x Hebijo DLC pack.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.