Just Cause 3 övertygar med ny trailer

Kvällens presskonferens som hölls av Square Enix inleddes med en titt på det svenskutvecklade Just Cause 3, och det visade sig vara lite orättvist mot alla andra som skulle visa sina spel. Ok, det kanske är en liten överdrift, men min längtan efter detta spel blev inte precis mindre av den demonstration som vi bjöds på.

Spelklippet visade upp allehanda nya leksaker, som till exempel vingdräkten som förenklar och snabbar upp spelarens navigation av den gigantiska öppna spelvärlden. Rikliga mängder explosioner och rasande byggnader visades också upp, och jag ser redan nu framför mig hur många timmar jag kommer att lägga ner på att skapa kaos i militärbaser, precis som i föregångaren.

Det är tydligt att utvecklarna förstår vad det är som fansen gillar med deras spel med tanke på hur mycket det talades om fysikbaserad förstörelse och änterhakar med flera greppunkter. Ingen spelade Just Cause 2 för den något fåniga berättelsen, utan det var en sak man accepterade för att få lov att leka i denna otroligt roliga sandlåda. Bäst av allt är att leken inte är speciellt långt borta heller. Redan den 1 december kan vi börja skapa oreda på den fiktiva medelhavsön för att störta den elaka diktatorn. Eller för att bara ha kul helt enkelt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.