Just Cause 3 har en berättelse också

December kommer utan tvekan att innehålla en hel del Just Cause 3, trots att jag har tillbringat stora delar av året med öppna spelvärldar redan nu. De trailers som har släppts hittills har fokuserat väldigt mycket på explosioner och vingdräkter, de huvudsakliga anledningarna till att jag verkligen längtar efter detta spel. I den senaste trailern står det dock klart att Just Cause 3 även har en berättelse.

Rico Rodriguez ställs inför uppdraget att befria Medici från den onda generalen Di Ravello, som har utvunnit stora mängder av materialet bavarium. Detta ämne kan både användas som energikälla och sprängämne, och jag låter dig själv dra slutsatser om vilket av dessa applikationsområden som tilltalar generalen mest. Trailern skvallrar om att Just Cause 3 matchar föregångarens kvot av dåliga dialekter, som jag bara tycker bidrar till B-filmscharmen.

Men i slutänden handlar det ändå om att skapa kaos och förstörelse i stor skala, och det är det som fick mig att tillbringa över 50 timmar i Just Cause 2. Det var helt enkelt väldigt kul att bege sig runt i spelvärlden och demolera fiendebaser på så kreativa vis som möjligt, och jag hoppas att uppföljaren lyckas matcha denna känsla.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.