Jigsaw nu tillgänglig i Dead by Daylight

Skräckspelet Dead by Daylight, där fyra överlevare ska fly undan en blodtörstig mördare, har blivit en skrämmande succé världen över. Med ett enkelt upplägg och massor av spännande flykter är det lätt att spela flera matcher mot flera spelare online.

Det finns en stor skara olika mördare att välja mellan, och inom det senaste året har Starbreeze Studios fått in kända mördare från klassiska skräckfilmer. Nu tar spelstudion in tortyrskräckisen Saw i deras kreation.

Kapitlet med de dödliga pusslen består av en ny överlevare, nivån Gideon Meat Plant och mördaren The Pig. Amanda Young, kvinnan bakom grismasken, kan använda sig av de masker med omvända björnfällor som hon sätter på de tilltänkta offren för att höja panikkänslan ytterligare. Hon kan också använda sig av en smygattack för att överrumpla sina ovetande motståndare.

Denna utannonsering var helt oväntad, men den klaustrofobiska, smutsiga miljön från Jigsaws farliga fabrik är ett utmärkt tillägg i spelet. Bara på ett år har Michael Myers, Leatherface och senast Freddy Krueger gästspelat i Dead by Daylight, och John Kramers marionett är ett gott sällskap.

Dead by Daylight – The Saw Chapter finns tillgängligt att ladda ner via PlayStation Store.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.