Idea Factory utannonserar två nya spel till PlayStation

Under en presskonferens i San Fransisco, lyfte den japanska utgivaren (och utvecklaren) Idea Factory på skynket och berättade att vi har två nya spel att se fram emot under nästa år. PlayStation 4-spelare får möjligheten att stifta bekantskap med den alltid hungrige protagonisten Fang från Fairy Fencer F (8/10). Även om det är ett helt nytt äventyr med förbättrad grafik, nya monster och stöd för upp till sex karatärer i striderna, inkluderas även en del av det första spelet så att även nya spelare kan förstå berättelsen bättre.

Det andra spelet heter (ta ett djupt andetag nu) MegaTagmension Blanc + Neptune VS Zombies. Ja, du såg rätt; inte ett enda kolon i titeln och ändå blev den en aning krånglig att läsa! Det här verket är ett litet sidospår till Hyperdimension Neptunia-spelen och är vinklat ungefär åt samma håll som Hyperdimension Neptunia U: Action Unleashed (7/10).

Denna gång måste Blanc och hennes vänner spela in en film för att rädda sin skola; Gamicademi. För att snurra till det lite extra, ska de slåss mot horder av odöda zombier i äkta musou-stil. Förvänta dig med andra ord många gulliga poser och hundratals fiender på slagfältet!

Båda spelen släpps i europa någon gång i vår både för nedladdning och på fysiskt media. Fairy Fencer F: Advent Dark Force kommer till PlayStation 4 och MegaTagmension Blanc + Neptune VS Zombies släpps till PlayStation Vita men är även spelbart på PlayStation TV.

Hur var det nu; PlayStation Vita är död eller?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.