Idag släpps säsongsavslutningen av The Walking Dead: A New Frontier

Jag har alltid älskat världen, dramatiken och utvecklingen av karaktärerna i världen som The Walking Dead erbjuder. Även om jag sent omsider lade vantarna på den tredje säsongen av Telltale Games epos, som i denna upplaga kretsat mycket kring Clementine och hennes nya kompanjon Javier, har jag nu kommit ikapp.

De fyra första delarna i denna säsong belyser något som jag finner högst intressant när det kommer till livet efter en eventuell apokalyps, nämligen människorna. Visst vandrar det en del odöda – ja en väldans massa faktiskt – i världen nu med, men det som griper tag i mig är hur det återigen visar sig att människan är sin egna, främsta fiende.

Under dagen blir det femte och avslutande avsnittet tillgängligt för nedladdning för er som har väntat. Jag ser verkligen fram emot att få se hur berättelsen utvecklar sig, speciellt med tanke på det riktigt elaka och otäcka slutet på förra avsnittet. Självklart lämnades jag med en enorm ovisshet om vad som ska komma härnäst och vem eller vilka som överlever. Jag borde väl vara van vid det här laget med tanke på hur världen ser ut i The Walking Dead, men ändå sitter jag som på nålar.

Sitter du bänkad ikväll framför avslutningen också?

Ett svar
  1. Jerry Olsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.