Giant Sparrows nya projekt får en trailer

Under förra årets PlayStation Experience tillkännagav Sony att utvecklarna Giant Sparrow jobbar på ett nytt berättelsedrivet spel vid namn What Remains of Edith Finch. Sedan dess har det varit ganska tyst, men nu har utvecklarna bakom det hyllade The Unfinished Swan släppt en ny trailer som etablerar väldigt mycket stämning.

Spelet är uppbyggt som en rad kortare historier som alla fokuserar på olika medlemmar av Finch-familjen. Du utforskar spelmiljön för att ta reda på mer om familjen som det vilar en förbannelse över. Varje historia utspelar sig under olika tidsperioder, men cirkulerar runt huset som visas i trailern.

Tyvärr får vi vänta till nästa år för att uppleva detta spel, men jag har väldigt höga förväntningar på vad Giant Sparrow kan åstadkomma. Jag spelade igenom The Unfinished Swan så sent som i helgen som gick, och det är en väldigt snyggt berättad historia som de lyckas förmedla på ett effektivt vis med den minimalistiska grafiska stilen de använder. I What Remains of Edith Finch är grafiken mer rotad i verkligheten och berättelsen ser ut att kunna ta några mörka svängar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.