Game of Thrones Season 1 avslutas idag

Telltale Games har sannerligen en förmåga att anpassa den toppklassiga berättarstilen de etablerade i The Walking Dead efter många olika miljöer och berättartoner. Nyligen knöt de ihop säcken på det smått lysande Tales from the Borderlands (8/10), och nu är det dags att försöka göra samma sak med Game of Thrones.

Säsongen har hittills varit ganska välberättad och utvecklarna har på ett effektivt vis lyckats skapa intressanta sidospår som har kryddats med några av de bekanta huvudkaraktärerna från originalverket. De har sannerligen anammat förlagans tendens att chocka med rejäla 90-graderssvängar i berättelsen.

För att bygga upp förväntan inför avslutningen har Telltale klippt ihop en trailer som sammanfattar många av de stora besluten i serien hittills, samt ett upplägg inför den efterlängtade sista episoden. Med detta i åtanke är det kanske värt att undvika trailern om du ännu inte har påbörjat serien ännu. Mycket står på spel inför säsongsavslutningen och det mesta tyder på ännu en lyckad Telltale-serie.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.