Första glimtarna från Titanfall 2

Ett av de stora flaggskeppen när Microsoft lanserade Xbox One var den exklusiva skjutaren Titanfall, som möttes av ett generellt sett varmt mottagande. Intresset för spelet höll dock inte speciellt länge trots tillfredsställande strider med gigantiska robotar, mest på grund av att innehållet saknade lite djup.

Det har länge talats om att uppföljaren till spelet inte skulle begränsas av några exklusivitetsavtal, och nu har äntligen utvecklarna Respawn bekräftat detta bortom alla tvivel och dessutom delat med sig av ett litet klipp från det kommande spelet.

Även om vi inte får reda på speciellt mycket mer än att de tänker berätta mer om spelet den 12 juni, på EA Play-evenemanget i samband med E3-mässan, finns det en liten detalj som ger tydlig mersmak. En av robotarna tycks vara utrustad med ett svärd som tillhygge, och det är ju sällan ett minus i ett actionfyllt spel.

Det som tilltalade mig i första spelet var att det faktiskt är ganska enkelt att plocka upp, även om det kräver stora färdigheter för att kunna vara konkurrenskraftig. Många skjutare har annars en väldigt hög tröskel spelaren måste komma över innan det börjar bli kul, men det upplevde jag inte i samma utsträckning i Titanfall. Jag hade dock gärna velat se ett kampanjläge i spelet istället för bara flerspelarlägen, men jag inser att jag säkert är i en minoritet eller åtminstone i fel målgrupp. Jag ser dock fram emot vad Titanfall 2 kommer att tillföra!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.