Fira påsken med välgörenhetsevenemang

Speedrun-evenemang för välgörenhet är något som har ökat i popularitet exponentiellt på senare tid och tidigare i år lyckades till exempel Awesome Games Done Quick dra in 1,5 miljoner dollar till cancerforskning under en veckas strömmande av diverse spel. Detta har inspirerat andra att göra liknande satsningar och nu i påsk är det dags för Awesome Games Done Eventually.

Som namnet antyder är det inte en samling av världens bästa speedrun-spelare, och det är därför inte att förvänta sig några rekord eller dylikt. De kommer dock att samla in donationer till Child’s Play-organisationen som jobbar för att se till att barnsjukhus har underhållning till allvarligt sjuka eller långtidssjuka barn, i form av till exempel konsoler och spel.

Evenemanget kommer att strömmas på Twitch via kanalen som jag har bäddat in nedan med start klockan 18.00 ikväll, och det kan vara värt att slänga ett öga på spelschemat för att se om något passar din smak. Det är snudd på perfekt underhållning nu när vi har långledigt!

Watch live video from LobosJR on www.twitch.tv

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.