Fallout 4 är snart här!

Med bara några dagar kvar till lanseringen av ett av höstens mest efterlängtade spel, Fallout 4, har Bethesda nu passat på att släppa en lanseringstrailer för att ytterligare höja förväntan. Detta klipp är mer eller mindre ett kollage av många av de härligheter som väntar oss i ödemarken runt det postapokalyptiska Boston, plus ett litet upplägg för berättelsen.

En rad olika miljöer demonstreras, vilket visar en betydligt större omväxling än vad som har funnits i både Fallout 3 och Fallout: New Vegas. Detta tillsammans med ett utlovat bättre stridssystem som ska göra att spelaren inte längre behöver förlita sig på paussystemet VATS gör att fundamentet i spelet känns riktigt stabilt vid första ögonkastet. Sen vet vi ju alla hur illa Bethesdas öppna världar kan klaffa när buggar och dylikt kommer in i bilden, men förhoppningsvis blir det inte lika mycket katastrof som PS3-versionen av Skyrim var under en väldigt lång tid.

Det är ingen överdrift att säga att Fallout 4 kommer att svälja mycket av november för min egen del, och jag hoppas att spelet kan leverera på alla de punkter som visades upp under E3-mässan tidigare i år. Ambitionsnivån är otroligt hög från utvecklarnas sida, och det ska bli ett sant nöje att fördjupa mig i denna omfattande spelvärld.

2 kommentarer
  1. Macke86
  2. Markus

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.