Fairy Fencer F: Advent Dark Force släpps i sommar

I ett pressmeddelande igår berättade Idea Factory att den utlovade uppföljaren till Fairy Fencer F (8/10) är runt hörnet. I sommar får vi äntligen återförenas med den något obstinata, och alltid hungriga Fang i hans till synes eviga kamp mot gudarna.

Personligen ser jag verkligen fram emot att få njuta av en uppgraderad upplevelse när det gäller originalspelets delar som bitvis återfinns i Fairy Fencer F: Advent Dark Force. Dock är det fortsättningen och det nya äventyret som jag ser fram emot mest. Även om jag inte riktigt kom överens med Fang som karaktär, minns jag att jag verkligen gillade stridssystemet och enligt utvecklaren kommer vi nu få möjligheten att använda sex karaktärer samtidigt i striderna – galet!

Lagom till pressreleasen, släppte även Idea Factory öppningsfilmen för spelet vilken du kan njuta av nedan. Fairy Fencer F: Advent Dark Force släpps den 29 juli i Europa till PlayStation 4. Spelet levereras för nedladdning och på fysiskt media med både japanskt och amerikanskt ljudspår.

Ser du fram emot att möta sommaren tillsammans med ett japanskt rollspel?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.