Everybody’s Golf har fått ett lanseringsdatum

Everybody’s Golf, eller Hot Shots Golf som serien också är känd som, är en ganska trevlig PlayStation-tradition som än så länge har lyst med sin frånvaro på nuvarande konsolgeneration. Nu verkar det som att vi inte behöver vänta alltför länge till vi får dra fram klubborna och köra några rundor arkadinspirerad golf.

Spelet visades ursprungligen upp under Tokyo Game Show 2015 och sen även under förra årets mässa, men nu har vi slutligen fått ett spikat lanseringsdatum också.

Den 30 augusti är datumet du behöver ringa in i kalendern om du har längtat efter att återvända till denna lättsamma golfspelsserie. Tyvärr är inget sagt om det kommer att dyka upp någon Vita-version av spelet, då jag skulle föredra att ha en portabel version med mig när jag pendlar till jobbet. Men vi kan ju inte få allt, och PlayStation Vita är dessvärre inte direkt prio ett för Sony nuförtiden. Trailern visar upp en sedvanligt färgsprakande miljö och även om jag inte är någon golfentusiast har dessa spel alltid lyckats fånga mitt intresse med hjälp av härlig presentation och fokus på spelglädje. Förhoppningsvis kan denna nya iteration fånga samma känsla när det släpps i slutet av sommaren.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.