Ett nytt Taiko Drum Master är under utveckling till PlayStation 4

Bara för att det är ett stort spektakel i och med E3-mässan i Los Angeles, behöver inte nödvändigtvis betyda att de vanliga nyheterna slutar att flöda. Från den uppåtgående solens land kommer mycket trevliga nyheter för dig som längtar efter fler rytmspel. Taiko Drum Master är en personlig favorit för mig, speciellt versionen som finns i de japanska spelhallarna där jag har stoppat i mängder av mynt.

Det har släppts några versioner till PlayStation-familjen, där Taiko no Tatsujin V Version har känts komplett när det kommer till utbudet av låtar, men som saknar en del i den interaktiva känslan. Nu är dock Taiko no Tatsujin: Session de Dodon ga Don! under utveckling till PlayStation 4, tillsammans med en ny kontroller som kommer att gå att köpa separat eller med spelet inkluderat.

Titeln erbjuder ett intressant, asynkront läge för att utmana dina vänner på PlayStation Network där du inte tävlar mot din motståndare i realtid, utan snarare mot data som lagrats gällande deras förmåga. Spelet beräknas släppas under 2017 i Japan, tyvärr har vi inte hört något om planer på lokalisering till vare sig USA eller Europa.

Ser du fram emot att trumma loss till hundratals Japanska låtar?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.