En närmare titt på Call of Duty: Black Ops III

En av sakerna som Sony stoltserade med under presskonferensen på E3 är att de nu har snappat upp tidsexklusiviteten för expansionerna till Call of Duty: Black Ops III, vilket är något som Microsoft har haft med tidigare spel i serien under en längre tid. Det innebar också att vi fick se de första sekvenserna från kampanjen på Sonys scen, och då visade de upp det faktum att den kan spelas kooperativt med fyra spelare.

Activision har nu passat på att släppa en lite längre titt på detta kampanjläge för de som inte befann sig på plats på mässgolvet, vilket vi förstås alla tackar för och tar emot. Det är tydligt att nivåerna är mer öppna än vad de är i tidigare spel för att få plats med extra spelare, och jag vet ännu inte om det är positivt eller negativt. Call of Duty-kampanjernas styrka har alltid varit de bombastiska skriptade ögonblicken, och dessa blir lite svårare att skapa med en mindre linjär miljö.

Däremot kan jag tänka mig att ha lite överseende med detta eftersom de är snälla nog att tänka på de spelare som fortfarande vill spela med delad skärm. Kampanjen kan nämligen spelas i sin helhet med två spelare lokalt, vilket är väldigt välkommet. Eftersom vi förmodligen aldrig kommer att få se mer av det fantastiska Spec Ops-läget är detta det närmsta jag kan hoppas på.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.