E3-schemat börjar ta form

Det är nu bara en månad kvar till det årliga spelspektaklet Electronic Entertainment Expo, eller E3 som de flesta säger, går av stapeln i Los Angeles. Det innebär långa uppesittarkvällar för många spelfans runt om i världen som vill se alla de spännande presskonferenserna från de stora utgivarna och plattformstillverkarna, och även om en del har ändrats i upplägget för de som är på plats kommer skillnaderna sannolikt inte påverka oss här hemma nämnvärt.

Under de senaste månaderna har det gång på gång dykt upp information om avhopp från olika håll, men det betyder inte att de kommer att skippa den stora spelfesten helt och hållet. Electronic Arts kommer till exempel inte att ha sin traditionella konferenstid som brukar vara inklämd mellan Microsoft och Ubisoft, utan de kommer istället att ha ett fristående evenemang för både media och fans.

Som det ser ut nu är det bara Sony som inte har bekräftat sin konferenstid, men troligtvis kommer de att behålla samma tid som de har haft så länge jag kan komma ihåg. Här nedan är det övriga bekräftade schemat.

Söndag den 12 juni

Electronic Arts – 22.00

Måndag den 13 juni

Bethesda – 04.00

Ubisoft – 22.00

Tisdag den 14 juni

Sony – 03.00 (obekräftat)

Redan nu vattnas det i munnen när jag tänker fram till denna fantastiska tillställning, och Sonys pressevenemang ligger ju högt på förväntansskalan. Allt från nya spel till ett eventuellt officiellt tillkännagivande av PlayStation Neo gör att nedräkningen till E3 har börjat på allvar nu! När vi närmar oss E3-veckan kommer vi att värma upp i vanlig ordning med våra förhoppningar och förväntningar för respektive presskonferens.

Vad ser du mest fram emot?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.