The Elder Scrolls V: Skyrim kommer till PlayStation VR

Om det finns en typ av spel som borde passa perfekt till PlayStation VR, är det Bethesda Game Studios rollspel. Världarna som skapats i dess spel är som bekant enormt stora och bjuder på vackra vyer i ett makligt tempo. På pappret är de ju som gjorda för ett VR-headset, eller hur?

Som ett svar på VR-törstande spelares drömmar, annonserade studion under E3 att de minsann inte bara utvecklar en version av Fallout 4 till den virtuella verkligheten, utan även den drakinfesterade världen som bjuds i The Elder Scrolls V: Skyrim (9/10).

Ja, det är faktiskt sant. Nu har du äntligen möjlighet att återigen vända tillbaka till det karga klimatet, möta de fabulösa drakarna och försöka tjäna ihop tillräckligt med pengar för att köpa det eleganta Proudspire Manor. Allt presenterat två centimeter från dina ögonlock; i VR.

Personligen är jag så upphetsad att jag i princip studsar upp och ned på stolen jag sitter på men det finns en sak som oroar mig en smula. Hur ska jag orka med att sitta mina normala femtimmars-pass i Skyrim med ett PlayStation VR runt skallen? Den som lever får se. I november är det dags att bege sig ut och utforska världen igen i VR!

Är du också VRålpepp på Skyrim i VR?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.