Capcom har avslöjat ett nytt Monster Hunter till PS4

Monster Hunter-serien är en något nischad spelserie, men den har otroligt passionerade fans som lägger ner hundratals timmar i varje spel som släpps. Serien har på senare år lyst med sin frånvaro på PlayStation-plattformar, men det kommer nu att bli ändring på detta i och med lanseringen av Monster Hunter: World.

Dessa spel har länge både lockat mig och framgångsrikt skrämt bort mig med sina väldigt djuplodande jaktmekaniker och ibland löjligt stora detaljfokus. De senaste spelen som har släppts på Nintendo-plattformar sägs dock ha blivit mer välkomnande för nya spelare, vilket ger mig en försiktigt hoppfull känsla när serien nu återvänder till PlayStation.

Trailern visar oss sedvanligt gigantiska svärd och ännu större monster som förstås måste nedgöras. Grundläggande mekaniker som samling av material och noggrann förberedelse inför första attacken visas också upp innan den episka striden bryter ut. Enligt planen ska spelet lanseras i början av 2018, och ser verkligen fram emot att se mer av detta spel under årets gång.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.