Driveclub kanske får en PS+-version till slut

Kommer du ihåg Driveclub (6/10)? Den där titeln som skulle släppas samtidigt som PS4 och som skulle revolutionera bilspelsgenren, men som istället blev försenat i ungefär ett år och haltade ut på marknaden i ett knappt fungerande skick. Det var ju meningen att detta spel skulle få en något avskalad version som skulle vara en av PlayStation Plus-förmånerna, men denna sköts upp på obestämd tid när spelets servrar inte ens orkade med spelarna som faktiskt köpte spelet.

I samband med senaste patchen till spelet har det dock tänts ett litet ljus för alla som fortfarande sitter och väntar på PlayStation Plus-versionen. I patchdetaljerna står det att servrarna har genomgått omfattande uppgraderingar som en förberedelse för denna version, vilket kan antyda att Sony kommer att tillkännage ett datum då alla Plus-medlemmar kan ta del av Driveclub. Kanske redan under E3-konferensen om ett par veckor.

Sedan min recension publicerades har spelet gått igenom omfattande förändringar och lagningsarbete, men frågan är hur deras infrastruktur kommer att reagera på ännu en hastig ökning av spelarbasen. Jag tror förvisso inte att Evolution håller på med en uppföljare till spelet, men om samma tekniska problem uppstår ännu en gång kommer det inte att se ljust ut för den brittiska utvecklingsstudion.

Väntar du fortfarande på Driveclub PS+ Edition?

4 kommentarer
  1. macke86
    • Johan Lindros Johan Lindros
  2. Macce_1
  3. cheddar cheddar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.