DICE tillkännager betatest för Mirror’s Edge Catalyst

Mirror’s Edge är ett av de få spel som jag brukar spela om med jämna mellanrum, mycket på grund av den härliga stämning och design som spelet erbjuder. Det innovativa parkour-systemet är fortfarande något som få andra har lyckats överträffa, även om det emellanåt kan bli ganska komplexa knappkombinationer.

Förväntan på uppföljaren Mirror’s Edge Catalyst är förstås hög med tanke på hur länge vi har fått vänta på den, men potentialen finns definitivt där. Nu har svenska utvecklarna DICE lyft ytterligare på skynket för att ge en hum om berättelsen i spelet genom en ny trailer, men mest intressant är att de har öppnat upp anmälningar till en stängd betatest.

Vad betaversionen innefattar eller när den drar igång är fortfarande oklart, men det dröjde inte många sekunder innan jag anmälde mig oavsett! Den nya trailern visar dessutom upp mer av den härliga miljödesignen som första spelet etablerade och det gör mig väldigt sugen att utforska mer av staden, och förstås trilla ner från hustak om och om igen.

Om du också vill ha en chans att delta i betatesten kan du anmäla dig här!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.