Deus Ex: Mankind Divided skjuts upp

Det som tidigare så ut att bli en väldigt intensiv period i slutet av februari nästa år börjar sakta men säkert tömmas på innehåll. Först att lämna sin planerade lanseringsdag var Mirror’s Edge: Catalyst, och nu är det dags för Deus Ex: Mankind Divided att ändra på planerna också.

Nu kommer vi istället att få se fram emot ett släpp den 23 augusti istället, vilket förstås är tråkigt eftersom jag verkligen såg fram emot att fördjupa mig i uppföljaren till det bitvis lysande Deus Ex: Human Revolution. Förhoppningsvis betyder denna försening att vi får en mer balanserad slutprodukt som kan undvika samma klavertramp som föregångaren gjorde, med bland annat tokigt designade bossar.

Förseningen innebär utöver mer utvecklingstid en något mer gynnsam lanseringsperiod med tanke på att senare delen av första kvartalet numera nästan är lika intensiv som höstperioden. Då är det sannolikt bättre i det långa loppet att försöka sig på en sensommarlansering istället eftersom många utgivare fortfarande undviker sommarperioden som pesten. Även om jag såg fram emot att spela detta i februari spelar jag trots allt en bättre version av spelet i augusti istället.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.