Detaljer om Call of Duty: Black Ops III avslöjas

Den årliga traditionen med ett Call of Duty-spel varje höst har pågått ett bra tag nu, och 2015 är inte ett undantag. Activision har nu lyft på skynket för årets upplaga och det blir som många förväntade det Treyarch-utvecklade Call of Duty: Black Ops III. Trailern som släpptes avslöjar futuristiska miljöer och det är svårt att inte se likheter med förra årets Call of Duty: Advanced Warfare (8/10), som verkligen var en frisk fläkt i Call of Duty-serien. Den stora frågan är ju om likheterna blir lite väl många, eller om Treyarch lyckas skapa något som känns som deras egna produkt.

Den absolut mest intressanta nyheten anser jag vara att kampanjen är skapad för att gå att spela kooperativt med upp till fyra spelare. Extra glad blev jag när jag såg att det faktiskt finns stöd för att spela två spelare med delad skärm, något som visserligen brukar vara möjligt i Call of Duty-spelen men sällan i kampanjläget. Det obligatoriska zombie-läget kommer att återvända, nu med ett separat nivåsystem med erfarenhetspoäng och färdigheter som du kan låsa upp när du spelar.

Spelet kommer att dyka upp den 6 november, och denna gång enbart på nya konsolgenerationen. Det kommer säkerligen att vara positivt för den slutgiltiga produkten då utvecklarna inte längre behöver ta hänsyn till vad PlayStation 3 kan åstadkomma.

Ser du fram emot årets Call of Duty-upplaga?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.