Dead Rising 4 kan komma till PS4 så småningom

Dead Rising-serien har länge varit något som jag haft blandade känslor för på grund av de olika designvalen från de ursprungliga spelen. Det faktum att de erbjuder dessa fantastiska zombiefyllda sandlådor och ändlösa mängder leksaker att avverka fienderna med, och sedan begränsar det roliga med en tidsbegränsning har alltid känts kontraproduktivt.

Som bekant fick PlayStation-fansen aldrig ta del av Dead Rising 3 eftersom det var en exklusiv titel till Xbox One (som senare även dök upp på PC), men chanserna finns att vi kommer att få se en portning av den nyligen bekräftade uppföljaren.

Under Microsofts presskonferens presenterades Dead Rising 4 som en exklusiv titel för Xbox One och Windows 10, men nu i efterhand har PR-representanter från Capcom informerat om att det kommer att handla om en liknande exklusivitet som Rise of the Tomb Raider fick, och det kommer att gälla i ett år. Det betyder förstås inte automatiskt att de har en PS4-version i planerna, men troligtvis vill utvecklarna ha spelet på så många plattformar som möjligt.

Förutom att spelet ser otroligt trevligt ut är det glädjande att höra att de nu helt och hållet har skippat den ständigt tickande timern, vilket låter dig leka fritt med alla knasiga vapenkombinationer utan att du behöver känna att panik över att eventuellt komma för sent till nästa berättelseuppdrag. Jag håller tummarna för en portning till PS4 till nästa jul!

3 kommentarer
  1. macke86
    • Johan Lindros Johan Lindros
  2. macke86

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.