Datum spikade för årets PlayStation Experience

Förra året avrundade Sony året på ett härligt vis med ett konsumentinriktat evenemang vid namn PlayStation Experience. Detta innefattade dels en E3-liknande presentation där vi bland annat för första gången fick se Uncharted 4: A Thief’s End i rörelse. Det var även där som Sony och Capcom offentliggjorde att Street Fighter V kommer att vara exklusivt för PlayStation 4 och PC.

Det hela var en stor succé för Sony eftersom de verkligen lyckades skapa en härlig stämning för alla fans och hade en väldigt stark presentation med flera intressanta spel. Därför är det ingen överraskning att de kommer att göra samma sak i år, fast i San Francisco istället för Las Vegas.

Den 5 och 6 december är datumen att notera i kalendern detta år och med tanke på att Sony inte hade någon presentation på Gamescom i år lär vi få se en ganska trevlig samling spel på scenen i San Francisco. Denna höst kommer att vara lite torftig när det gäller exklusiva spel, men 2016 lär bli ett av de mest fullspäckade spelår vi har haft på länge. Vad sägs till exempel om Uncharted 4: A Thief’s End, The Last Guardian och Horizon: Zero Dawn?

Då har jag bara skrapat på ytan och inte ens gått in på den uppsjö av multiplattformtitlar som är planerade för nästa år, och Sony har garanterat några hemligheter kvar att avslöja under PlayStation Experience.

Ett svar
  1. Alestes Alestes

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.