Dark Souls III får stöd för PS4 Pro denna vecka

Nästa vecka är det dags för den sista expansionen till det suveräna Dark Souls III (10/10), men det är inte den enda anledningen till att återvända till det utmanande rollspelet. From Software har dessutom jobbat på en patch som gör att spelet kommer att utnyttja de extra hästkrafterna i PlayStation 4 Pro genom en förbättrad bildfrekvens.

Detta är förstås goda nyheter för alla som förgäves hoppades på att Boost-läget i den nya systemuppdateringen skulle jämna ut prestandan en aning.

Patchdokumentet går inte in i detalj på vad vi kan förvänta oss i bildfrekvensväg, men jag gissar på att det inte kommer att bli någon mirakulös ökning till 60 bildrutor per sekund som vissa har spekulerat om. Den nya konsolen är absolut mer kraftfull än basmodellen, men inte så pass mycket snabbare. Det pekar åt att vi får se en olåst bildfrekvens, vilket i vissa fall kan göra mer skada än nytta om den inte är stabil. Vi får helt enkelt se vad som sker när patchen börjar rulla ut under fredag eftermiddag.

Om du inte har en Pro-konsol kan du ändå se fram emot en hel del nya ombalanseringar, där bland annat fans av stora svärd kan skatta sig lyckliga. Inte nog med att skadan kommer att få en liten förbättring, du kommer dessutom att använda mindre energi när du svingar de gigantiska metallbitarna. För en sammanfattning av alla förändringar kan du klicka på länken här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.