Bend Studios hemliga projekt heter Days Gone

Bend Studios är en av Sonys interna utvecklare som har jobbat längst på ett PS4-projekt utan att visa upp något, men nu har det blivit ändring på det. Under Sonys presskonferens avtäcktes deras titel med namnet Days Gone, vilket skiljer sig från ryktena som sa att det skulle heta Dead Don’t Ride.

Det stämmer dock att spelet är ett postapokalyptiskt spel i en öppen värld där du kan köra motorcykel, och faktum är att jag får lite vibbar från Naughty Dogs mästerliga The Last of Us (9/10) när jag tittar på presentationen.

Trailern går inte in på exakt vad som har gått snett, men det är tydligt att vår protagonist har förlorat nära och kära i civilisationens undergång. Vi fick senare i presskonferensen även se en demonstration av spelsekvenser där spelaren ställs inför zombieliknande varelser av den snabba varianten. Det finns heller ingen brist på dessa otyg, och spelet visar en enastående förmåga att rendera många fiender på skärmen och hantera många händelser på en gång. Detta var helt klart en av presskonferensens höjdpunkter, men tyvärr fick vi inget datum för spelet, och det är väl troligtvis en bit bort fortfarande.

I skrivande stund har Sony inte lagt upp spelsekvensen på YouTube än, men jag kompletterar inlägget när det finns tillgängligt.

Ett svar
  1. Jesper Pettersson Jesper Pettersson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.