Arizona Sunshine släpps till PlayStation VR i sommar

Om du tycker om kryddiga, amerikanska chilisåser och tror att Arizona Sunshine är en hetare variant av klassikern Tennessee Sunshine, har du tyvärr fel. Om du däremot längtar efter att återvända till zombie-apokalypsens sköna värld, gillar att skjuta snarare än att slåss, och dessutom äger ett PlayStation VR, då tror jag att vi har hittat något åt dig.

Studion Vertigo har förutom ett fåtal PlayStation 3-titlar, mest utvecklat mobil- och webläsarspel tillsammans med ett mindre antal VR-upplevelser. Nu tar de dock steget och levererar en fartfylld zombie-skjutare till PlayStation VR.

Den lycklige ägaren av ett VR-headset får möjligheten att plantera skott efter skott i huvudet på mängder av levande döda i åtta separata nivåer. Enligt utvecklaren sträcker sig upplevelserna från ökenlandskap och igenkorkade vägar till trånga, klaustrofobiska grottgångar. Förflyttningen sker antingen genom att du teleporterar din hjälte dit du vill, eller genom att förflytta sig som i en vanlig förstaperson-skjutare.

Personligen kan jag inte få nog av postapokalyptiska spel som innehåller zombier, och därför ser jag fram emot Arizona Sunshine väldigt mycket. Jag kanske inte är någon mästare i fartfyllda skjutspel, men långsamma odöda bör jag väl ändå klara av?

Ser du fram emot att möta nya, (o)döda bekanta i VR?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.