Alla får möjlighet att spela The Division nästa vecka

Om du är en av de som inte har förbokat The Division och inte hade tur med utlottningen av koder gick du säkert miste om att testa det efterlängtade actionrollspelet när den slutna betatesten gick av stapeln nyligen. Lyckligtvis kommer du att få ytterligare en chans nästa vecka när Ubisoft drar igång en öppen demoversion som alla kan delta i.

Testversionen kommer att innefatta samma innehåll som förra perioden, men om du deltog i det stängda testet kommer du dessutom att få tillgång till ytterligare ett berättelseuppdrag.

Startdatumet för PlayStation 4-versionen är den 19 februari och du kommer att kunna spela hela helgen. Eftersom klienten innebär en relativt omfattande nedladdning kommer du att kunna förbereda din spelhelg genom att förladda spelet redan den 16. Deltagande i denna testhelg kommer inte bara låta dig testa spelet innan det släpps den 8 mars, utan det kommer också att ge dig tillgång till några extra bonusprylar i det slutgiltiga spelet. Exakt vad du får är dock fortfarande oklart.

Jag ser verkligen fram emot att återvända till det virusdrabbade Manhattan och se hur spelet har ändrats sedan jag spelade det senast. Jag hade möjligheten att delta i en veckolång speltest strax innan jul förra året och har fått uppleva allt som spelet har att erbjuda, men jag förväntar mig en del putsning jämfört med koden som jag fick ta del av.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.