25 minuter av Deus Ex: Mankind Divided

Square Enix hade en hel del kul att visa upp under deras presskonferens på E3-mässan förra veckan, men när turen kom till Deus Ex: Mankind Divided tyckte att jag informationen var lite väl knapp. De visade en kort demovideo på scenen, men med tanke på vilken stor och efterlängtad titel det är tycker jag att de kunde ha tillbringat lite mer tid på detta spel.

Lyckligtvis har de nu åtgärdat detta genom att släppa ett 25 minuter långt klipp som går in på djupet när det gäller olika element av spelet. Till exempel får vi se många av Adam Jensens nya förmågor, men även grundläggande spelmekaniker som smygande, strider och olika vägval i spelvärlden. Dessa punkter har varit viktiga enda sen det första spelet, och det ser ut som att de har lyckats hitta en bättre balans än vad de gjorde i förra spelet.

Det bekräftas även att hela spelet går att klara utan att döda någon, vilket ger mig hopp om bättre designade bossar än vad som erbjöds i Deus Ex: Human Revolution. Det är ett på många vis fantastiskt spel, men som haltar en del på grund av dessa strider som i princip tvingade dig att sätta färdighetspoäng i stridsrelaterade förmågor. Jag älskar att åtminstone försöka vara pacifist i smygspel, vilket är något som Dishonored lyckades riktigt bra med och jag lyckades faktiskt ta mig igenom hela det spelet utan att ha ihjäl en enda person.

Notera att ovanstående klipp innehåller en del berättelseelement mellan 18:25 och 22:20, så om du är spoilerkänslig bör du hoppa över detta segment. Deus Ex: Mankind Divided släpps under 2016, ett år som ser ut att bli ett löjligt fullsmockat spelår.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.