Ny uppdatering för PlayStation 4 finns nu tillgänglig

Sony har idag under eftermiddagen lanserat en ny firmware-uppdatering till PlayStation 4 med versionsnummer 1.75. Till skillnad från de senaste uppdateringarna är det inte enbart mjukvarustablitet som förbättras, utan vi får även möjlighet att spela upp Blu-ray-filmer med 3D-bild.

Det är kanske inte den mest spännande funktionen enligt mig, men det finns helt klart en högljudd skara människor som har efterlyst detta sedan konsolen lanserades förra året. Om jag hade fått bestämma hade det dock lagts lite mer fokus på YouTube-integrering när det gäller att dela spelklipp, eller kanske rentav att Sony hade fixat den generellt sett opålitliga inspelningsfunktionen.

En annan funktion som fortfarande lyser med sin frånvaro är den så kallade ”suspend”-funktionen som gör att du kan stänga ner konsolen i sparläge utan att behöva stänga av spelet. Detta är något som talades om redan i februari förra året när PlayStation 4 visades upp för första gången, men sedan dess har det varit sparsamt med information kring funktionen. Med Gamescom runt hörnet kan vi ju hoppas att Sony har några överraskningar på gång.

Vilka funktioner skulle du vilja se i nästkommande uppdatering?

Ett svar
  1. SonicTheFudgehog SonicTheFudgehog

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.