Två anledningar att skaffa ett japanskt PSN-konto

Nu när julen står för dörren och skämshögarna har förtvinat, kan det väl vara en god idé att prova på lite nytt? På PlayStation Store i Japan bjuds en hel del nyheter som vi inte ännu får ta del av i Europa. För dig som är sugen på de riktigt stora titlarna som släpps under nästa år, går det redan nu att börja hämta hem demoversioner.

Om du inte har ett japanskt PlayStation Store konto, är det ganska enkelt att skapa ett. Personligen valde jag att skapa mitt med hjälp av Google Chrome och den inbyggda tjänsten för översättning, men om du föredrar att göra det på din konsol, finns en del guider på internet.

Om du säger ordet "utvärderingsversion" en gång till, slår jag dig med ett bordsben!

Om du säger ordet “utvärderingsversion” en gång till, slår jag dig med ett bordsben!

Ett av de hett efterlängtade spelen som redan nu finns i demoversion är Yakuza 6, den senaste iterationen av det komplicerade maffialivet i Japan. Här erbjuds traditionella slagsmål vid sidan av mängder av tidsfördriv såsom arkadspel, fiske, bakning och bilkörning. Du kan sedan slutet av november hämta hem testversionen här.

Ett annat spel som många ser fram emot, är Valkyria Revolution. Denna spirituella uppföljare till Valkyria Chronicles-serien tar ut svängarna en del från originalspelen, och därför kan det vara på sin plats att utvärdera hur det går i utvecklingen. Demoversionen släpps i morgon och dyker upp tillsammans med de andra titlarna för utvärdering på PlayStation Store. Uppdaterat: direktlänk till demoversionen av Valkyria Revolution.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.