Jul- och nyårshälsningar från redaktionen

Vad kan man egentligen säga om år 2020 som inte redan är sagt? Det har varit ett på många vis omvälvande år som har tvingat oss alla till en omställning av vardagen. Med ett nytt samhällsklimat som innebär mindre social kontakt har förstås spel varit en stor faktor för att hålla humöret uppe, åtminstone för min egen del.

Det är ju därför tur att vi har ett så fantastiskt spelår att blicka tillbaka på, och detta ska vi förstås göra traditionsenligt med våra årslistor från och med juldagen.

Innan dess vill jag och resten av redaktionen tacka er läsare som har följt oss under detta tuffa år, och jag hoppas att vi har kunnat skänka en ljuspunkt då och då genom våra recensioner och artiklar. Nu i samband med jul och nyår kommer vi att ta en välförtjänt paus för att ladda batterierna inför 2021, som ser ut att bli både ett lovande spelår och ett år där vi successivt kan återvända till något som liknar en normal vardag.

Vi på PSbloggen önskar alla läsare en god jul och ett gott nytt år, och tänk på att ta hand om både er själva och era nära och kära!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.